Pelastetaan Jack

Eilen 31.3.15 Jackin tila romahti aivan yllättäin. Jack alkoi vetäytymään ja olemaan kovin poissaoleva. Havaitsin että Jack tärisee joten tiesin kuumeen nousevan. Soitin Univet Ouluun klo 16.30 ja pääsimme sinne heti kun vaan tulemme perille. Kuumetta oli jo kotoa lähtiessä 39,6 astetta ja kun noin reilun tunnin päästä soitosta eli 17.45 kuumetta oli 39.9 astetta. Edelleen Jack tärisi. Hän oli aika veltto ja todella vaisu siinä vaiheessa.

Jack laitettiin heti suonensisäiseen tippaan. Röntgen kuvat otettiin keuhkoista, missä ei kuitenkaan havaittu keuhkokuumeeseen liittyvää. Jack sai myös nahan alle nesteytystä.

Lääktitys jatkuu seuraavanlaisesti:  lauantaina aloitettu Clavubactin (2tabl 2x pv ) + maanantaina aloitettu Efex nostettiin 1 tabl -> 1,5 tabl pv ja tulehduskipulääke jätettiin pois ja sen tilalle tuli kortisoni Prednisolon, kortisonia Jack sai myös pistoksena.

Oletusarvona on että Jackillä on autoimmunisairaus. Merkkejä siitä on ja tänään 1.4 Jack on ollut hieman virkumpi ja on vähän syönyt itse ja juonut, eli kortisoni hoitaa tehtäväänsä ainakin siinä suhteessa.

Kaikki, niin minä kuin hoitavat eläinlääkärit ja Jackin ystävät ovat huolissaan pienestä – syystäkin sillä pääsiäisen pyhät ovat vastassa. Jackillä on kanyyli jalassa jos tulee äkkilähtö tiputukseen. Jackillä on myös jo uusi aika Univetiin to 2.4. klo 15.30. Onneksemme maanantaina meitä hoitanut eläinlääkäri päivystää pääsiäisenä.

007

Pikku-ukkoni juo itse ensimmäistä kertaa kunnolla moneen päivään.

Ikää Jackillä on 7kk, tähän mennessä häneltä on leikattu cherry eye, todettu jalkojen rakenteellinen – perinnöllinen vika ja nyt tämä – eikö tämä ole pienelle pojalle jo aivan tarpeeksi – niin kiltti ja rakas Jack on <3

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi